Cosmetica Make-Up

10x wenkbrauwzeep voor een fabulous look. Bekijk onze topkeuzes!

Als je geïnteresseerd bent in het stylen van je wenkbrauwen, dan heb je vast al van één van de hotste trends gehoord: soap brows. Het stylen van je wenkbrauwen met zeep is de sensatie van dit seizoen. Deze techniek is echter al wat langer bekend. Hoe werkt het?

best verkopende wenkbrauwzeep

Soap brows betekent het stylen van je wenkbrauwen met zeep, wat een geweldig alternatief kan zijn voor potlood, pomade of poeder. Zonder gekleurde producten te hoeven gebruiken kun je een natuurlijk effect creëren. Wenkbrauwzeep kan echter ook een geweldige basis zijn voor deze producten. We hebben een lijst van 10 wenkbrauwzepen samengesteld zodat je de best uit kan kiezen!

DE 10 BESTE STYLINGZEPEN VOOR DE WENKBRAUWEN

Nummer 1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – Wenkbrauw zeep

nanobrow eyebrow styling soap

De kampioen onder wenkbrauwzeep is onbetwiste favoriet van duizenden consumenten over de hele wereld en een bestseller onder gerenommeerde make-upartiesten. Je kunt er professionele soap brows mee creëren die iedereen versteld doen staan. Deze zeep heeft een unieke gelachtige consistentie die perfect over de wenkbrauwen glijdt zonder klontjes achter te laten of te gaan plakken. Het helpt je voor elke gelegenheid de perfecte wenkbrauwen te creëren. Het meest belangrijke: je hebt er geen water voor nodig! Je kunt het aanbrengen wanneer je wil. De Nanobrow Eyebrow Styling Soap verbetert de natuurlijke wenkbrauwen, definieert ze en temt onhandelbare haren. Moeiteloos perfecte wenkbrauwen! Zelfs dunne, zwakke wenkbrauwen zien er voller uit. Doe een beetje zeep op de spoolie en style je wenkbrauwen tot de gewenste vorm. Klaar! Geen problemen meer met het omlijn van je wenkbrauwen. Wees trendy met Nanobrow en creëer de fabulous soap brows. De zeep werkt goed los maar kan ook gebruikt worden als uitstekende basis voor gekleurde make-upproducten. Er is geen betere manier om je wenkbrauwen te vormen en stylen. Ga voor de Nanobrow Eyebrow Styling Soap om je wenkbrauwen er elegant uit te laten zien.

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website nanobrow.nl

Nummer 2. West Barn Co. Soap Brows and Prep Mist

Een wenkbrauwzeep geïnspireerd door de soap brow trend, rechtstreeks vanuit Hollywood. Dit wonder is ontwikkeld om jouw dagelijkse wenkbrauwmake-up te verfijnen. Of je nu dunne of dikke, onhandelbare wenkbrauwen hebt, deze zeep werkt perfect! Je wenkbrauwen zien er perfect uit! De originele West Barn Co. zeep is trending online. De handige, kleine verpakking past perfect in een kleine tas. Volgens de fabrikant is dit het perfecte product voor alle typen wenkbrauwen. Serieus! Maak je geen zorgen als je niet direct de gewenste effecten ziet. Je hebt wat tijd nodig om erachter te komen hoeveel van het product je moet gebruiken om je wenkbrauwen te fixeren. Oefenen baart kunst. Soap Brows and Prep Mist is ontworpen voor een natuurlijke styling. Maak de zeep of de spoolie nat tot het vormbaar wordt en je bent klaar voor gebruik. Doe het product op de handige spoolie en borstel het voorzichtig door de wenkbrauwen waardoor je ze gelijkmatig coat. Na een paar keer gebruik ben je een pro!

Nummer 3. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Deze fixerende wenkbrauwzeep geeft je het effect van de prachtige fluffy wenkbrauwen. Wenkbrauwen die omhoog geborsteld zijn, zijn helemaal in. Je hebt hiervoor echt een langhoudend product nodig. Deze veelzijdige doorzichtige wax werkt voor iedereen, ongeacht je complex of schoonheidstype. Het gebruik is eenvoudig en je hebt geen water nodig. Het product fixeert de wenkbrauwen zonder klontjes, de wenkbrauwen worden niet stijf. Dit veganistische product bevat geen alcohol, parabenen of olie.

Nummer 4. Lamel – Brow Fixing Soap

Een transparante wenkbrauwzeep met een kegelvormig borsteltje. Hij is ontwikkeld voor iedereen die niet blij is met de manier waarop zijn of haar wenkbrauwen eruit zien. Het product biedt een gelamineerd effect wat urenlang blijft zitten. Het gebruik is moeiteloos, de zeep heeft een gelachtige consistentie die de wenkbrauwen zichtbaar dikker maakt en bovenal is het product duurzaam en altijd eenvoudig in gebruik. Borstel het product door de wenkbrauwen met de spoolie en geef ze de vorm die jij wenst. De zeep van Lamel vormt de wenkbrauwen direct en fixeert ze.

Nummer 5. Patrick TA Major Brow Shaping Wax

Deze wenkbrauwzeep geeft de wenkbrauwharen een subtiele kleur en behoudt hun vorm urenlang. De unieke formule stylt de wenkbrauwen niet alleen maar verzorgt en regenereert ze ook. De Patrick TA wenkbrauwzeep zorgt ervoor dat je wenkbrauwen snel de juiste vorm hebben. Deze stylingzeep voor de wenkbrauwen temt onhandelbare haren snel en geeft ze definitie. Je hoeft ze de hele dag niet bij te werken! De formule bevat het verzorgende glycerine, waardoor de wenkbrauwen glanzen en er gezond uitzien. Bovendien vallen de haartjes niet meer uit en worden ze diep gehydrateerd. Olijfolie is ook een belangrijk ingrediënt, wat de gevoelige huid rondom de wenkbrauwen verzorgt waardoor het er glad en fijn uitzien. Activeer de formule met een druppel water of een setting mist. Doe een beetje wenkbrauwzeep op een dikke spoolie en kam dit door jouw gereinigde wenkbrauwen, van de top tot de punt. Creëer de gewenste vorm wenkbrauwen. Deze wenkbrauwzeep zorgt ervoor dat je de perfecte soap brows creëert.

Nummer 6. Hulu Eyebrow Styling Soap

De set bevat wenkbrauwzeep en een tweezijdige borstel met een handige spoolie. De Hulu zeep zorgt ervoor dat je de vorm van je dromen kunt creëren, en dit blijft de hele dag zitten. Eindelijk heb jij controle over je onhandelbare wenkbrauwen die in de verkeerde richting blijven zitten. Deze stylingzeep voor de wenkbrauwen heeft een gelachtige consistentie die geen witte strepen achterlaat. Hij biedt 24 uur lang perfecte make-up en kan ook gebruikt worden in combinatie met andere producten om een mooie look voor elke gelegenheid te creëren. De Hulu P134 borstel is een opmerkelijke tool die het aanbrengen van de zeep makkelijker maakt. Zelfs als je weinig ervaring hebt, kun je eenvoudig je wenkbrauwen stylen. Eindelijk kun je jouw wenkbrauwen een nieuwe dimensie geven!

Nummer 7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Deze geweldige stylingzeep voor de wenkbrauwen geeft je wenkbrauwen de juiste vorm. De formule is verrijkt met castor- en jojoba-olie, wat voedt, hydrateert en revitaliseert. Jouw wenkbrauwen zien er spectaculair uit, zelfs zonder make-up! De wenkbrauwzeep van Makeup Revolution is een sensatie op het gebied van voeding en styling. Je stylt je wenkbrauwen in een paar tellen. Het enige wat je hoeft te doen is de zeep in te sprayen met water, een beetje product op een spoolie te doen en dit te verspreiden over je wenkbrauwen. Ervaar hoe makkelijk, langhoudend en nauwkeurig je make-up kan zijn!

Nummer 8. MUA Makeup Academy Brow Define

Droom je van prachtig gevormde wenkbrauwen? Deze wenkbrauwzeep is ervoor gemaakt. Hij accentueert je natuurlijke glans en creëert een prachtig frame voor je ogen. Vanaf nu is het stylen van je wenkbrauwen eenvoudig en leuk. Vorm je wenkbrauwen op elk moment en fixeert de gewenste vorm om spectaculaire make-up te creëren voor elke gelegenheid. De transparante formule maakt indruk! Breng het product aan op de nauwkeurige borstel en borstel over je wenkbrauwen totdat je het gewenste effect bereikt hebt.

Nummer 9. Ibra Makeup Brow Soap

Je gaat verliefd worden op deze stylingzeep voor de wenkbrauwen. Hij is doorzichtig en eenvoudig in gebruik zodat het stylen van je wenkbrauwen ’s ochtends niet moeilijk is. De fluweelachtige textuur bedekt elke haar zonder ze aan elkaar te plakken. Hij fixeert heel snel en laat geen witte strepen achter. Na het aanbrengen van de zeep kun je jouw favoriete stylingproduct gebruiken, zoals een poeder, pomade of potlood. Deze opmerkelijke zeep is wereldwijd populair en wordt vaak gekocht door consumenten.

Nummer 10. TooD Turn It On Soap Brows

Het enige wat je nodig hebt is een handige spoolie en een beetje water om je wenkbrauwen te stylen. Het product levert langdurige fixatie en perfect gedefinieerde wenkbrauwen met veel volume. Voor een natuurlijke look breng je het product simpelweg aan met de spoolie. Om het effect te verbeteren kun je een extra laag aanbrengen. Zo creëer je de perfecte ‘fluffy’ wenkbrauwen. Deze wenkbrauwzeep is on trend! Hij werkt goed voor onhandelbare, borstelige wenkbrauwen maar is ook geschikt voor dunne wenkbrauwen. Experimenteer om de beste verhouding water en zeep te vinden en ervaar wat het best voor jou werkt. Helaas zit er geen spoolie bij de zeep, dat is een groot nadeel.