Cosmetica Make-Up

TOP 4 best verkopende wenkbrauwpomades

De beste wenkbrauwpomade? Je vindt hem hier! Je hoeft niet langer doelloos te zoeken en willekeurige producten te kopen om vervolgens weer teleurgesteld te worden. Bekijk de meest aanbevolen wenkbrauwpomades, kies de perfecte voor jezelf en geniet van perfect gedefinieerde en dikke wenkbrauwen!

chart-topping wenkbrauwpomades

Wenkbrauwpomade: effecten

 1. Wenkbrauwpomade helpt je zelfs de fijnste wenkbrauwen te definiëren. De unieke textuur faciliteert bij het aanbrengen van wenkbrauwmake-up. Je kunt je wenkbrauwen opvullen om ze er voller uit te laten zien.
 2. Het creëert het effect van professionele, natuurlijk dikke wenkbrauwen!
 3. Een goede wenkbrauwpomade is eenvoudig in gebruik, zelfs voor beginners. Als hij van goede kwaliteit is, dan kun je hem in lagen aanbrengen en het effect opbouwen. Mocht het nodig zijn, dan kun je het teveel aan pomade weg borstelen met een spoolie.
 4. Hij geeft definitie aan jouw look, de wenkbrauwen zetten de toon van het hele gezicht, verbetert het eigenschappen en voegt diepte toe aan je blik.
 5. Wenkbrauwpomade is efficiënt en langhoudend. De beste wenkbrauwpomade gaat een aantal maanden mee en creëert make-up die je gedurende de dag niet hoeft bij te werken.

TOP 4 beste wenkbrauwpomades: LIJST

Wat is de beste wenkbrauwpomade? Je hoeft het je niet langer af te vragen, wij hebben ze voor je gevonden! We hebben de lijst samengesteld na dagenlang verschillende pomades te hebben getest. We hebben de pomades aan zoveel mogelijk testen onderworpen: duurzaamheid, formule, consistentie, beschikbare kleuren, inhoud, prijs en reviews. Weet jij welke wenkbrauwpomade het meest aanbevolen wordt en perfect is? Check het nu!

1. EEN SENSATIE! Wenkbrauwpomade: Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Deze wenkbrauwpomade heeft geen tegenstanders. Hij is onverslaanbaar en komt moeiteloos door al onze testen heen. Het meest belangrijke is hoe hij de wenkbrauwen opvult: de effecten zijn prachtig! Hij geeft mooi gedefinieerde wenkbrauwen en het is aan jou of je voor een subtiele dagelijkse make-up gaat of voor een uitbundige look voor een avond uit. De Nanobrow Eyebrow Pomade creëert verschillende looks. Het product is veelzijdig, hij definieert de wenkbrauwen moeiteloos en geeft ze de vorm van je dromen, vult gaten op en tekent kleine haartjes om kale plekken te camoufleren. Je wordt verliefd op de uitstekende formule: niet te vloeibaar of te dik dus glijdt makkelijk over de huid. Zelfs als je weinig ervaring hebt met wenkbrauwmake-up, dan kun je de pomade binnen no-time aanbrengen!

Eigenschappen van de Nanobrow pomade:

 • 3 mooie, natuurlijke kleuren, perfect voor elke huid.
 • Langhoudende effecten, goede kwaliteit en perfecte textuur.
 • Geweldige prijs.
 • Grote inhoud en erg efficiënt.
 • Uitstekende reviews die bevestigen dat dit de meest aangerade pomade is.
 • Geweldige effecten.
 • Veelzijdig en goed voor het creëren van verschillende make-up looks!

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website – nanobrow.nl

2. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

We waren lange tijd in dubio: de Kat Von D pomade of de beroemde Anastasia Beverly Hills pomade? We kozen voor Kat omdat de ongewone gel-achtige formule ons verbaasde. Het product wordt vaak omschreven als een gel. We waren ook gecharmeerd van de beschikbare kleuren: groen, geel of rood en een heel palette met kleuren om uit te kiezen! De pomade van Kat Von D biedt je meer dan alleen wenkbrauwmake-up: de ongewone kleuren kunnen ook als oog- of lippotlood gebruikt worden. Geweldig voor het creëren van een natuurlijke make-up look, dus als je droomt van bordeaux rode wenkbrauwen die passen bij je rode haar: voila! Je hebt zojuist de beste wenkbrauwpomade gevonden! Het product blijft lang zitten en is de aandacht zeker waard. Het merk Kat Von D is wereldwijd bekend vanwege de producten van topkwaliteit. Het enige nadeel is dat het product erg duur is.

Eigenschappen van de pomade van Kat Von D:

 • Meer dan 10 verschillende kleuren, inclusief ongewone kleuren (blauw, navy, groen, etc.).
 • Ongewone, gel-achtige consistentie.
 • Eenvoudig gebruik.
 • Verrast met langhoudende effecten.
 • Prijzig.

3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Een gerenommeerde, populaire wenkbrauwpomade die veel aanbevolen wordt, maar hij is helaas niet voor elke portemonnee. Het product verdient wel een plaats in de lijst met onze topkeuzes omdat het één van de eerste wenkbrauwpomades op de markt was, met zulke duurzaamheid, een geweldige formule en verschillende kleuren. Veel make-upartiesten gebruiken dit product. Je creëert er een geweldige dekking en uitbundige make-up mee. Het is perfect voor make-up als je een avond uit gaat. Er zijn 11 kleuren: sommigen houden daarvan maar anderen vinden het lastig om dan de goede kleur te kiezen (de kleuren lijken erg op elkaar).

Eigenschappen van de Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpomade:

 • Uitzonderlijk duurzaam.
 • Veel pigment.
 • Geweldige formule.
 • 11 kleuren.
 • Duur.

4. Benefit Cosmetics POWmade

Het merk Benefit is bekend vanwege hun make-upproducten voor de wenkbrauwen. Deze zachte pasta zit in een typische Benefit-fles. Maar, is het de beste wenkbrauwpomade? Het product verdient zeker een plek in onze lijst. Hij is beschikbaar in 8 kleuren, de meeste zijn vrij donker. Het is de moeite waard om de kleuren in het echt te zien voordat je het product aanschaft. De fabrikant geeft aan dat het product 36 uur blijft zitten, maar we snappen niet goed waarom je dat zou willen. Het product is duur, dat is zeker een nadeel.

Eigenschappen van Benefit Cosmetics POWmade:

 • 8 divere kleuren.
 • Super langhoudende formule.
 • Waterproof.
 • Een pot ontworpen met een speciale rand om de borstel te deppen om verspilling van het product te voorkomen.