Cosmetica Make-Up

Goede mascara? Bekijk producten die je salonwaardige resultaten geven

Wimperextensions zijn niet voor elke vrouw een goede keus. Vaak verzwakken ze de natuurlijke wimpers en zorgen ze voor haaruitval. Veel mensen zoeken daarom naar mascara die het effect van nepwimpers geven en zorgen voor een salonwaardige look. Welke mascara is de moeite waard?

Wat maakt een mascara goed?

Elke vrouw kiest een mascara die past bij haar persoonlijke voorkeuren. Alle wimpers verschillen van elkaar: sommige vrouwen hebben van nature volumineuze wimpers, andere moeten ze verbeteren om ze mooi lang en dik te maken.

Het is onmogelijk te bepalen dat één specifieke mascara het beste werkt, maar we hebben een lijst samengesteld van een aantal goede mascara’s. Dit zijn de eigenschappen van een goede mascara:

  • Blijft lang zitten: goede mascara’s vlekken en klonteren niet, zelfs niet als ze de hele dag gedragen zijn.
  • De borstel: goede mascara’s hebben een borstel met de perfecte vorm om zelfs de kortste wimpers te kunnen bereiken.
  • Effectiviteit: je wimpers moeten er na één laag al goed uitzien.

Zijn er mascara’s die voldoen aan al deze criteria? Ja, die zijn er!

TOP 4 mascara’s die je de gewenste resultaten brengen

De markt loopt over van producten voor wimpermake-up en -extensions. Gelukkig hebben we de beste producten er voor je uitgepikt.

1. Nanolash Mascara

De Nanolash Mascara is snel de favoriet van veel vrouwen geworden en wordt steeds populairder. Het wordt gezien als een premium product dankzij de veilige formule en indrukwekkende inhoud (10 ml).

De borstel van de Nanolash mascara heeft een fenomenale vorm, is gemaakt van siliconen van topkwaliteit en heeft haren die op goede afstand van elkaar staan. Hierdoor scheidt de borstel de wimpers perfect en is het aanbrengen van mascara kinderspel.

We waarderen ook de langhoudende formule van het product, dat niet vlekt of klontert, zelf niet op hete of regenachtige dagen.

De mascara is beschikbaar in twee versies:

Iedereen kan het product kiezen dat het best bij haar past.

2. Lashcode Mascara

Deze verlengende en verdikkende mascara is ook populair onder vrouwen. Reviewers geven aan dat de Lashcode Mascara goed is in het creëren van de gewenste look en het gelijkmatig bedekken van de wimpers.

Wij geloven dat de borstel hier een grote bijdrage aan levert, omdat deze zó gevormd is dat het zelfs de kortste wimpers bereikt. Briljant in het scheiden van wimpers, voorkomt klontjes en bereikt de hoeken moeiteloos.

Lashcode is een langhoudende mascara en we kunnen nergens vinden dat hij vlekt of klontert.

3. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer Mascara

De Revlon Grow Luscious Bold Lacquer Mascara is ontwikkeld om de wimpers indrukwekkende lengte en volume te geven. De borstel heeft een intrigerende vorm, de haren zijn stijf en maken het aanbrengen van mascara makkelijker.

Helaas blijkt de mascara ook nadelen te hebben. Bij hitte gaat de mascara vlekken. Vrouwen klagen ook over het uitlopen van de mascara aan het eind van de dag.

4. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

De Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara steekt ook met kop en schouders boven de competitie uit. Online reviews zijn wel wisselend. De borstel is zonder twijfel van geweldige vorm, gemaakt van synthetisch materiaal en de haren staat op goede afstand van elkaar. Hierdoor is het aanbrengen van mascara makkelijker en komt het product niet op de oogleden terecht.

Reviewers geven wel aan dat de mascara klontert. Het product blijkt ook te vlekken na een paar uur.

Deze lijst van de beste mascara’s is gebaseerd op rigoureuze analyse en evaluatie van de producten én op online reviews van andere vrouwen. De keus voor een specifieke cosmetica is een persoonlijke keus en kan gemaakt worden nadat je weet wat je verwacht van een mascara.