Schoonheid

Hoe verander je gewone nagellak in hybride nagellak?

Sinds enige tijd is de hybride manicure een grote trend. Meer en meer vrouwen zien de onmiskenbare voordelen van deze manicure, maar ze proberen ook te bedenken hoe ze niet teveel geld kunnen uitgeven aan een schoonheidsspecialist en dure hybride nagellakken. Het antwoord kan worden gevonden in het doe-het-zelf handboek. Hoe maak je van je favoriete nagellak een hybride nagellak?

Een flesje hybride nagellak is al duur genoeg, maar om een volledige hybride manicure uit te voeren heb je ook een basis lak, remover, reiniger, UV lamp en noodzakelijke accessoires nodig. De complete set voor een hybride manicure kost veel geld. En hoe zit het met kleuren? Het creëren van een grote variatie aan kleuren met verschillende hybride nagellakken is een flinke investering en je gaat niet altijd de kleur vinden die je zoekt. En wat doen we dan met al onze gewone nagellakken in onze favoriete kleuren, die we door de jaren heen hebben verzameld? Het is simpel! Je hoeft ze alleen maar te veranderen in hybride nagellak.

hybride manicureWat heb je nodig?

  • wat hybride Top,
  • (or) wat hybride Basis,
  • GELibility Stick It! (optioneel),
  • wat nagellak van elk merk of kleur,
  • een klein bakje om te mengen,
  • wegwerp theelepel, kje of kwast.

Hoe maak je van elke nagellak een hybride nagellak?

Vindingrijke liefhebbers van hybride manicure hebben twee manieren gevonden om gewone nagellak om te toveren in hybride nagellak. Om de nagellak houdbaar te maken net als hybride nagellak moet het gemengd worden met speciale conserverende gel GELibility Stick It of elke andere hybride Top of Basis – afhankelijk van of je geld wilt uitgeven aan een extra product. De hoeveelheden zijn afhankelijk van je eigen voorkeur – niet minder dan 10 druppels voor een half flesje en niet teveel, want de nagellak wordt waterig of lijm-achtig (afhankelijk van de consistentie van het product waar je de nagellak mee mengt). Wij stellen voor om de nagellak te mengen met een gel, in een apart bakje met een kwast, een stokje of wat het handigst is om te gebruiken. Sommigen raden aan om nagellak 1:1 te mengen met hybride nagellak. Het is allemaal afhankelijk van wat jij denkt dat het effect is van de combinatie. Om van nagellak hybride nagellak te maken moet je de juiste hoeveelheden vinden door het uit te proberen, want er is geen universeel recept. Het effect is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte hybride producten en de kwaliteit van de nagellak, maar ook de conditie van je nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *