hide Make-Up

Hij is er! Nanobrow Microblading Pen – een ongelooflijk precieze wenkbrauwpen

Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Om ‘m ‘de beste wenkbrauwpen’ te noemen zou een understatement zijn! Elk detail van deze fantastische pen zal je versteld doen staan. De make-upeffecten zijn beter dan je je ooit had kunnen voorstellen. Maak kennis met de briljante Nanobrow Microblading Pen en kom erachter waarom dit product de hype waard is!

Wat is de Nanobrow Microblading Pen?

Maak kennis met dit wenkbrauwstylingproduct in de vorm van een pen, vol intense pigmenten en verkrijgbaar in 5 mooie, natuurlijke kleuren voor een goede match met jouw natuurlijke wenkbrauwen. De pen heeft een ultradunne punt om gemakkelijk nauwkeurige lijntjes te tekenen die je echte wenkbrauwhaartjes nabootsen. Dit effect kun je met geen enkel ander wenkbrauwproduct bereiken.

Wat is het verschil tussen de Nanobrow Microblading Pen en andere wenkbrauwpennen?

De Nanobrow Microblading Pen verrast gebruikers met zijn hoge kwaliteit, kleuren, efficiëntie en vooral fantastische make-upresultaten. Dit product is uniek omdat:

  • het goed gepigmenteerd is met tinten die het mogelijk maken precieze lijntjes te tekenen,
  • het verkrijgbaar is in prachtige kleuren die goed passen bij de natuurlijke wenkbrauwkleur,
  • het verkrijgbaar is in 5 tinten,
  • het langhoudend en watervast is, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken om hoe je wenkbrauwen eruitzien.

Nanobrow Microblading Pen

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Wat betekent het “microblading-effect” voor de wenkbrauwen?

De Nanobrow Microblading Pen is een speciaal product met een unieke structuur: de applicator is geïnspireerd op de microbladingtechniek en geeft hetzelfde effect! Met de pen teken je gemakkelijk extra haartjes voor optisch vollere wenkbrauwen en om open plekjes te camoufleren. Dit geeft je een prachtig, driedimensionaal make-upeffect.

Hoe werkt de Nanobrow Microblading Pen?

De pen is makkelijk te gebruiken, droogt snel en blijft lang zitten. Make-up gedaan met de Nanobrow Microblading Pen zorgt voor wenkbrauwen die er voller en mooier uitzien. De pen vult open plekjes in en geeft een nauwkeurig resultaat: de getekende haartjes lijken net echt en het eindresultaat ziet er natuurlijk uit.

Wanneer gebruik je de Nanobrow Microblading Pen?

De Nanobrow Microblading Pen is een perfect product voor dunne wenkbrauwen met open plekjes. Het is ook ideaal voor het accentueren van de onderste rand van de wenkbrauwen en om ze in te vullen met kleur: het geeft een natuurlijk effect.

Wat voor effect geeft de Nanobrow Microblading Pen?

De pen maakt de wenkbrauwen optisch voller en geeft het effect van een microblading-behandeling – geen enkel ander cosmeticaproduct geeft zulke resultaten!

Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Hoe gebruik je de Nanobrow Microblading Pen?

Als je denkt dat een product met zo’n precieze applicator moeilijk in het gebruik is, dan heb je het mis! De Nanobrow Microblading Pen zorgt voor maximaal comfort en is extreem makkelijk te gebruiken. Teken simpelweg kleine lijntjes op de wenkbrauwen in de plekjes die je wilt invullen. Je kunt de hele wenkbrauw invullen, of alleen de delen die wat extra kleur nodig hebben.

Is de Nanobrow Microblading Pen veilig voor de gevoelige huid?

De formule van de Nanobrow Microblading Pen bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze zijn mild voor de gevoelige huid.

Voor meer info bezoek je www.nanobrow.nl.