Cosmetica hide Schoonheid

Nanobrow Lamination Kit voor DIY wenkbrauw lamination – snelle & eenvoudige behandeling thuis

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je wenkbrauwen te definiëren zonder ze constant op te vullen, dan moet je zeker de lamineerbehandeling overwegen! Hierbij wordt thioglycolzuur gebruikt om de positie en de vorm van de wenkbrauwharen aan te passen. Het zuur is nodig om te kunnen lamineren omdat het in de haartjes trekt en je hierdoor de gewenste vorm kunt creëren en tegelijkertijd de wenkbrauwen permanent stylt. Waarom is het lamineren van de wenkbrauwen zo’n populaire behandeling? Hoe kun je het thuis doen? Blijf lezen om de antwoorden te vinden!

Lamineerset wenkbrauw thuis nanobrow

Wat is wenkbrauw lamination?

Wenkbrauw lamination is een semipermanente schoonheidsbehandeling die uitgevoerd wordt om de wenkbrauwharen een lift te geven en ze er fluffy en volumineus uit te laten zien. Tijdens de behandeling wordt thioglycolzuur gebruikt voor het liften, vormen en verdikken van de wenkbrauwen. Wenkbrauw lamineren bestaat uit twee stappen, met een lifting en setting lotion. De hele behandeling duurt ongeveer 45 minuten en het resultaat blijft tot 2 maanden lang zichtbaar. Afhankelijk van jouw voorkeuren kun je het thuis of in een schoonheidssalon doen. In het artikel van vandaag richten we ons op DIY brow lamination met een kant-en-klare brow kit.

DIY Eyebrow Lamination Kit: Nanobrow Lamination Kit

Als je ’s ochtends tijd wil besparen en je jezelf ervan wil verzekeren dat je wenkbrauwritueel altijd vlekkeloos en snel verloopt, dan is deze lamination kit de juiste keus. Jouw wenkbrauwen blijven wekenlang nauwkeurig gestyled en fluffy.

De Nanobrow Lamination Kit is een professionele tool die alle producten en accessoires bevat die noodzakelijk zijn om thuis je wenkbrauwen te kunnen lamineren. Vergeet onhandelbare haren die uitsteken. Je kunt helemaal zelf nieuw en sterke, gehydrateerde haartjes creëren. Je gaat ervaren dat DIY brow lamination simpel en plezierig is en minder dan een uur in beslag neemt!

De kit bevat: Wenkbrauwlijm, Lifting solution, Fixerende solution, 10 applicators, Borstel, Spoolie, Gebruiksaanwijzing

Nanobrow Lamination Kit – Lift en lamineerset wenkbrauwen

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website nanobrow.nl

Waarom moet je wenkbrauwen lamineren met de Nanobrow kit?

  • De wenkbrauwen zien er voller en fluffier uit – omdat de haartjes gelijkmatig gevormd en omhoog geborsteld zijn zien de wenkbrauwen er dikker en volumineus uit.
  • Langhoudende resultaten – effecten na thuis wenkbrauwen lamineren blijven 4 tot 6 weken zichtbaar. Je hoeft dan niet dagelijks make-upproducten voor de wenkbrauwen te gebruiken, ze zien er zonder make-up ook top uit!
  • Makkelijk stylen – na het lamineren blijven de wenkbrauwharen goed in model zitten waardoor ze makkelijker te stylen en fixeren zijn.
  • Jongere look – het liften verbetert de vorm van de wenkbrauwen, geeft ze definitie en laat de ogen er groter uitzien. Je gezicht ziet er hierdoor jonger uit.

Zelf wenkbrauwen lamineren – resultaten

Het lamineren laat je wenkbrauwen er dikker uitzien, geeft een gezonde glans en verbetert de vorm van je wenkbrauwen waardoor je ogen beter uitkomen.

  • Je wenkbrauwen zien er dikker en voller uit, hebben een gladde textuur en subtiele glans.
  • Het lamineren help de wenkbrauwharen te vormen en in model te brengen. De behandeling geeft ook een liftend effect waardoor de wenkbrauwen er volumineus uitzien.
  • Thuis de wenkbrauwen lamineren temt niet alleen de onhandelbare haren maar definieert ook de vorm van je wenkbrauwen zodat ze er beter uitzien. Je wenkbrauwen zijn meer symmetrisch en kale plekjes minder zichtbaar.
  • Na het lamineren zijn de wenkbrauwen dikker en fluffier. Deze resultaten blijven wekenlang zichtbaar, afhankelijk van de snelheid waarmee de haren groeien. 

Bovendien maakt het lamineren van je wenkbrauwen kale plekken minder zichtbaar waardoor de wenkbrauwen meer symmetrisch zijn.

Waar koop je de lamination kit van Nanobrow?

Je vindt hem bij goede drogisterijen en parfumerieën (zoals Douglas), schoonheidssalons, online winkels en op de officiële website nanobrow.nl.

Thuis je wenkbrauwen lamineren is een goede keus voor diegenen die natuurlijke, permanent gefixeerde wenkbrauwen willen én een eenvoudige dagelijkse verzorgingsroutine. Probeer de meest trendy wenkbrauw look zonder behandelingen in de schoonheidssalon, alleen met de Nanobrow Lamination Kit!