Make-Up Schoonheid

Wat maakt Nanolash cluster wimpers DIY Lash Extensions zo speciaal?

Vrouwen maken vaak gebruik van verschillende professionele schoonheidsbehandelingen, zeker als het om de wimpers gaat. Vrouwen zorgen voor hun wimpers en iedereen wil graag dat ze sneller groeien. Helaas heeft moeder natuur niet iedereen van nature mooie, lange wimpers gegeven. Tegenwoordig kun je gelukkig thuis zelfs wimper extensions aanbrengen!

wimper extensions nanolash

Zijn DIY wimper extensions voor thuis de moeite waard?

Veel vrouwen experimenteren met verschillende cosmetica voor de wimpers. Speciale olie, een serum en mascara zijn vooral populair, maar geven lang niet altijd de gewenste effecten. Als dat wel het geval is, dan is het resultaat tijdelijk. Je moet dagelijks mascara opdoen en er ’s avonds weer afhalen. Dit maakt deze oplossing vrij tijdrovend.

Het blijkt dat je met cluster wimpers – DIY Lash Extensions van Nanolash – thuis je eigen wimper extensions kunt aanbrengen. De extensions verzwakken je natuurlijke wimpers niet en je kunt ze er op elk gewenst moment afhalen.

DIY Eyelash Extensions zijn kant-en-klare cluster wimpers die ontwikkeld zijn voor thuis gebruik. Vrouwen hoeven geen afspraken meer te maken bij een schoonheidsspecialist en ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over de conditie van hun wimpers. Deze luxueuze wimper clusters zijn eenvoudig in gebruik. Dit moet je doen:

  •  Breng een dunne laag van de bonder aan en wacht 30-60 seconden tot deze plakkerig wordt;
  •  Breng de cluster wimpers aan onder je natuurlijke wimpers, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af;
  •  Verwijder de resterende plakkende vloeistof met de Nanolash sealer.

In letterlijk 10 minuten kan elke vrouw genieten van mooie, gedefinieerde wimpers. Dit is waarschijnlijk het grootste voordeel van de DIY wimperextensions.

nanolash wimper extensions

DIY Eyelash Extensions: welke producten zijn de moeite waard?

De DIY Eyelash Extensions zitten in een losse doos of een complete set voor wimper extensions thuis.

De set bevat 36 cluster wimpers voor DIY gebruik. Ze zijn beschikbaar in 8 verschillende stylen. Je kunt verschillende looks creëren met wimpers van 10, 12 en 14 mm lang.

De Nanolash Eyelash Extensions Kit bevat alle accessoires die noodzakelijk zijn voor thuis gebruik. De set bevat:

  • Nanolash bonder: 5 ml, een zwarte lijm. Helpt om de cluster wimpers aan te brengen maar egaliseert ook de kleur van de wimpers;
  • Nanolash sealer: dit product helpt de plakkerige laag na het aanbrengen te verwijderen;
  • Nanolash remover: dit product helpt de cluster wimpers moeiteloos te verwijderen;
  • Wimper applicator tool: gemaakt van RVS en helpt bij het verwijderen en plaatsen van de cluster wimpers.

Bedenk wat jij nodig hebt om thuis je wimpers te doen. Als je de accessoires al in huis hebt, dan kun je de cluster wimpers makkelijk zelf verwijderen.

cluster lashes

DIY Eyelash Extensions – samenvatting

DIY Lash Extensions zijn kant-en-klare cluster wimpers voor thuis gebruik. Ze kunnen gebruikt worden door elke vrouw die droomt van lange, dikke wimpers en dat allemaal binnen 10 minuten.

Zonder twijfel is de DIY cluster wimpers van Nanolash een uitstekend product. Elk van de cluster wimpers is zacht en flexibel en mengt goed met de natuurlijke wimpers. Bovendien zorgt de zwarte strip ervoor dat je nauwelijks ziet dat je wimper extensions op hebt.

De lichtgewicht Nanolash wimpers (DIY Lash Extensions) zijn ontwikkeld voor professioneel en thuis gebruik. DIY gebruik blijft minimaal 5 dagen zitten.

Met deze wimper clusters voor thuis gebruik creëer je elke stijl die je wilt. Het zijn de perfecte nepwimpers voor een bruiloft, een zakelijke meeting of een spontane fotoshoot.