Make-Up

GlamBrush – make-up kwasten van een Poolse blogger

Make-up liefhebbers en professionals zijn het eens over een ding, en dat het bijna onmogelijk is om echt goede kwasten te kopen voor een prijs die je niet op je knieën brengt. GlamBrush is een antwoord hierop – Poolse make-up kwasten met een toegankelijke prijs en gemodelleerd naar de iconische MAC kwasten.

GlamBrush is een product van make-up vloger Hania Knopińska-Grzenkowicz van het kanaal digitalgirl13. GlamBrush is een hit in de Poolse blogwereld en ze verkopen met indrukwekkende snelheid. Hania’s kwasten bevatten al het noodzakelijke kwasten voor oog- en gezichtsmake-up en zijn geïnspireerd op de wereldberoemdeMAC kwasten. Met zijn komst op de markt is GlamBrush nu een concurrent voor merken als Maestro, Inglot en Hakuro. Ze vallen op met hun originele parelwitte ontwerp, wat nieuw is in de markt van make-up kwasten.

De kwasten van digitalgirl13 zijn verkrijgbaar in de GlamShop individueel of in sets – een set van 9 types GlamBrush SS, een basis set van 18 kwasten en de Full Set Glam Brush (27 kwasten). We vinden alle noodzakelijke kwasten voor standaard en meer gevorderde make-up – de grotere voor het gezicht hebben een letter T voor ‘twarz’ (gezicht), en de kleine en meer precieze kwasten hebben een O voor ‘oczy’ (ogen). De naam, logo, kleur en vormen van de kwasten zijn allemaal goed doordacht.

GlamBrushWat zijn de voordelen van de GlamBrush set?

  1. Concurrerende prijzen tegenover andere populaire merken.
  2. De mogelijkheid om de kwasten los te kopen of in sets.
  3. Brede keuze aan vormen.
  4. Speciaal parelwit ontwerp.
  5. Gemaakt van de beste kwaliteit materialen.
  6. Hoge duurzaamheid.

Het is onmogelijk om niet in te gaan op de kwaliteit van GlamBrush van Hania (digitalgirl13). Ze zijn uitzonderlijk zacht, delicaat en passen perfect bij make-up cosmetica, synthetische en natuurlijke kwasten. Een deel van de kwasten zijn gemaakt van natuurlijk, niet-geverfd geitenhaar, en je kunt het voelen maar ook ruiken. De rest van de kwasten is gemaakt van veilige en zachte synthetische materialen. Het handvat van de kwasten is gemaakt van een licht hout en de hele uitstraling nodigt ons uit om ze te kopen en uit te proberen op ons gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *