Make-Up

Corrigerende make-up basis in HD (nieuw van Inglot)

Het begin van dit jaar is vol nieuwe cosmetica van Inglot. Het merk introduceert een aantal zeer innovatieve make-up oplossingen en een daarvan is een make-up basis met HD pigmenten, wat de imperfecties in de huid moet corrigeren en de teint egaliseren. Hoe werkt de HD basis? Waarom is de corrigerende make-up basis van Inglot het waard om naar te kijken?

Inglot introduceert een lijn van corrigerende make-up basis in vijf kleur varianten – elke HD make-up basis kleur geeft verschillende resultaten en heeft speciaal uitgekozen ingrediënten voor een precies effect. Ze hebben allemaal dezelfde effectiviteit en basis ingrediënten. De corrigerende make-up basis van Inglot bedekt imperfecties en egaliseert de teint dankzij lelie extract en hyalyronzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de hypoallergene make-up basis extra hydrateert en het gezicht gladder maakt.

InglotWelke eigenschappen hebben de corrigerende HD make-up basis?

  1. Roze HD – de roze corrigerende make-up basis werd verrijkt met een luxe extract van witte truffel, dat uitstekende voedende kwaliteiten heeft; deze make-up basis is perfect om de doffe huid te verjongen en te laten stralen.
  2. Groen HD – de groene make-up basis is verrijkt met wilde kastanje extract, dat de haarvaten versterkt; het is de beste basis make-up om spinachtige aderen, roodheid en huidirritatie te bedekken.
  3. Geel HD – de gele make-up basis bevat natuurlijke extracten van een Afrikaanse boom genaamd Enantia chlorantha die antibacteriële eigenschappen heeft; het absorbeert talg en matteert; dit is een goede oplossing voor rode en paarse verkleuringen (bijvoorbeeld blauwe plekken).
  4. Perzik HD – de perzik make-up basis is gebaseerd op saffraan exrtact, wat een heel dure substantie is met antioxiderende eigenschappen; het bedekt perfect blauwe en paarse verkleuringen in het gezicht en geeft een natuurlijke, stralende look.
  5. Mokka HD – de bruine make-up basis is een product met Japanse ginkgo extract (zogenaamde ginkgo biloba) met elastische eigenschappen; deze basis is geweldig voor het neutraliseren en verbergen van pigment verkleuringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *