hide Make-Up

Gebruik de Nanobrow Shape Mascara en pak in minder dan een minuut de controle over jouw wenkbrauwen

Wenkbrauw mascara

De makkelijkste manier om onhandelbare wenkbrauwen te temmen is met wenkbrauwmascara. De Nanobrow Shape Mascara is de perfecte keus omdat deze een fijne, ergonomische applicator heeft die laat zien hoe je jouw wenkbrauwen de perfecte vorm geeft.

Non-stop prachtige wenkbrauwen met Nanobrow

De Nanobrow Shape Mascara is één van de speciale wenkbrauwproducten van Nanobrow. Als je één van deze producten gebruikt verzeker je jezelf van non-stop prachtige wenkbrauwen. De gelachtige mascara helpt je fijne wenkbrauwen te accentueren of de controle terug te krijgen over borstelige wenkbrauwen met uitstekende haren. Met dit product bestaat onmogelijkheid niet meer.

De mascara van Nanobrow is vlekkeloos. Gebruik hem om de meest rommelige wenkbrauwen makkelijk te stylen en tegelijkertijd de kleur te intensiveren. Het merk biedt drie kleuren aan dus de juiste zit er sowieso tussen.

Uitzonderlijke nauwkeurigheid

Deze mascara is ongewoon, hij geeft dimensie en laat je wenkbrauwen en voller en dikker uitzien. Ze blijven de hele dag mooi en je hoeft ze niet bij te werken. De mooie natuurlijke kleuren geven jouw ogen zeker definitie.

De silica in de formule geeft een wow-effect, voedt de wenkbrauwen, geeft glans en voorkomt haaruitval. Door dit product te gebruiken vorm je jouw wenkbrauwen en houd je ze tegelijkertijd gevoed en verzorgd!

Nanobrow Shape Mascara

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Durf eruit te springen – probeer de Nanobrow Shape Mascara

Deze gelachtige mascara brengt je veel voordelen:

  • 24 uur lang mooie, opgevulde wenkbrauwen.
  • Dikkere en voller ogende wenkbrauwen.
  • Mooi pigment om kale plekjes te camoufleren.
  • Perfecte vorm van je wenkbrauwen.
  • Glans, voeding en bescherming tegen beschadiging.

Het aanbrengen van wenkbrauwmake-up hoeft niet saai of tijdrovend te zijn. De mascara van Nanobrow is ontwikkeld om gaten te camoufleren en een spectaculaire dikheid te geven. Ze zullen de vorm hebben waar je altijd van gedroomd hebt – zonder er veel moeite in te hoeven steken!

Effect van dikke, volle wenkbrauwen

Deze mascara is op basis van wax en komt met een ergonomische, nauwkeurige spoolie. De mascara heeft een lichte consistentie en laat geen klonten achter. De siliconen borstel vormt moeiteloos en temt de wenkbrauwen waardoor ze hele dag goed blijven zitten.

Of je nu dikke of dunne wenkbrauwen hebt, consumenten houden van de Nanobrow Shape Mascara! En jij gaat er na het eerste gebruik ook van houden. De nauwkeurige spoolie, het gebruiksgemak, de mooie resultaten (dikkere, vollere en glanzende wenkbrauwen) – dat is alles wat je van zo’n product verwacht, niet?

Hoe gebruik je de mascara van NANOBROW?

Kinderspel, je zal er geen problemen mee hebben. Make-up is nog nooit zo makkelijk en glamorous tegelijk geweest. Volg een aantal stappen om volle wenkbrauwen te krijgen.

Open de verpakking en kam de wenkbrauwen met de nauwkeurige spoolie. Borstel ze in de richting waarin de haren groeien en verspreid de kleur gelijkmatig. Breng wat meer product aan bij de staart van je wenkbrauwen voor een natuurlijk effect. Als de mascara opdroogt kun je voor meer volume nog een laag aanbrengen. Leer meer: www.nanobrow.nl

Klaar! Geniet de hele dag lang van je perfect gevormde wenkbrauwen!