Cosmetica Schoonheid

Wimper lifting en lamination kits: hoe kies je de beste? Opsomming

Zijn jouw wimpers niet gelift en gekruld en hebben ze verzorging nodig? Met de juiste behandelingen kun je alsnog veel bereiken met wimpers in deze conditie. Daarom wordt het liften en lamineren van de wimpers in schoonheidssalons steeds populairder. Wat is het precies? Hoe lamineer je de wimpers, hoe lang duurt een behandeling en kun je het thuis doen? Met de volgende kits wordt het een makkie!

Hoe lift je zelf de wimpers stap voor stap?

Wimper lifting en lamination: wat is het en waarom moet je het proberen?

Investeren in looks levert je zelfvertrouwen en een goed humeur op, dus het is de moeite waard om hier energie in te steken. Het is zeker mogelijk om een goedkopere oplossing te vinden dan het bezoeken van een schoonheidssalon. Dat geldt ook voor het liften en lamineren van de wimpers. Wat houdt dit precies in? Je hoeft hierbij niet te vertrouwen op een professionele wimperartiest, dit soort behandelingen kun je thuis ook prima doen.

Door lifting worden de wimpers gelift, langer en krijgen ze meer krul. Je kunt dit met een speciale wimper lifting kit gewoon thuis doen. Het proces bestaat uit een aantal stappen, die in de juiste volgorde en nauwkeurig uitgevoerd moeten worden. Na het bekijken van een aantal online tutorials kun je dit prima zelf doen.

Deze behandeling wordt vaak gevolgd door lamination. Wat is het lamineren van de wimpers precies? Hiermee verzorg je de wimpers door het gebruik van verschillende speciale formules. Het resultaat is dikkere, langere, glanzende wimpers.

Door lamination krijg je meer zelfvertrouwen. Het maakt je dagelijkse leven ook makkelijker omdat mascara beter blijft zitten.

We raden je aan ongeveer een uur te nemen voor de gehele behandeling. Dit is voldoende, zelfs voor beginners. Met een uur tijd geniet je 8 weken lang van mooie wimpers.

Wimper lifting kit: opsomming van betrouwbare sets

Om je wimpers thuis te liften en lamineren heb je natuurlijk de juiste kit nodig. Dit is handiger dan elk product los bestellen. Als je jouw eerste lifting en lamination kit wil aanschaffen: deze ranking gaat je helpen! Hier vind je sets die geweldig zijn voor vrouwen die de wimpers willen verzorgen en stylen.

1. Nanolash wimper lifting en lamination kit

wimperlifting set nanolash

Thuis je wimpers lamineren en tot 8 weken resultaat zien? Het kan. De professionele wimper lamination kit de Lash Lift Kit van het merk Nanolash maakt dit mogelijk.

Dit is een compleet product van grote waarde.

Met deze kit krijg je alle benodigde producten en accessoires, alles wat je nodig hebt voor het liften en lamineren van de wimpers.

Je kunt de kit tot 10 keer gebruiken, de kit bevat namelijk:

  • 10 zakjes activator;
  • 10 zakjes neutralizer;
  • 10 zakjes keratine booster;
  • lijm om te lamineren
  • 3 paar siliconen oogpads;
  • 3 wimper kammen.

Het lamineren is erg eenvoudig en kan ook gedaan worden als je er nog geen ervaring mee hebt. De effecten zijn indrukwekkend, de wimpers zijn zichtbaar gekruld en gelift, glanzen meer en zijn dikker. Op deze manier kan het oogframe de blik perfect benadrukken en diepte geven.

De fabrikant van deze set belooft ook producten met een geweldige formule. Ze bevatten veel nutriënten en helpen de conditie van de wimpers te verbeteren. Dankzij keratine, lanoline, arginine, avocado- en druivenpitolie, panthenol en zijde krijgen de wimpers een veel betere conditie. De kit zelf zit in een mooie, moderne verpakking: een perfect cadeau!

2. RefectoCil Eyelash Lift

13 minuten is de perfecte tijd voor het liften van je wimpers. De RefectoCil Eyelash Lift kit bewijst het, allemaal dankzij de unieke formule van de producten die de kit bevat. De wimper lifting en lamination producten zijn ontwikkeld om je binnen een kwartier 6 weken resultaat te geven.

De kit bevat alle benodigde producten en drie paar siliconen oogpads, een fles lijm en een wimper lifter. De fabrikant biedt ook twee mini kommen en twee handige borstels aan. Dit maakt de behandeling veel makkelijker en leuker. De producten zitten in een stijlvolle make-uptas, een leuke bonus.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Miya Lash heeft ook een complete set voor lifting en lamination in het assortiment. De Keratin Lash Lift Kit bevat een aantal handige accessoires en producten met goede ingrediënten voor de fijne haartjes. De producten bevatten onder andere keratine, wat de wimpers perfect voedt en er fenomenaal uit laat zien.

De effecten van behandeling met deze kit blijven tot 6 weken lang zichtbaar. De prestaties worden verbeterd door speciale producten en geselecteerde accessoires. De set bevat lamination borstels, een lifting applicator en siliconen oogpads. 

4. Wenkbrauw lamination en wimper lifting kit: Protein Reconstruction System Zola

Een kit om thuis de wimpers mee te liften bevat niet altijd professionele accessoires. Dat is in ieder geval de benadering van het merk Zola, welke het Brow&Lash Protein Reconstruction System in het assortiment hebben. Dit is een eenvoudige set voor lifting en lamination. De kit bevat geen extra’s, zoals borstels, applicators en siliconen oogpads. Het liften wordt op dezelfde manier gedaan als het aanbrengen van mascara.

Wat bevat Brow&Lash Protein Reconstruction System? De kit bestaat uit drie formules. Elke formule heeft een naam en nummer, welke overeenkomt met de volgorde van gebruik. De formules zijn Protein Strong Lifting, Protein Fixer en Protein Care.

Met deze kit krijg je waarschijnlijk niet zulke spectaculaire resultaten als met professionele kits, maar het is een goede keus voor vrouwen die thuis geen ingewikkelde behandelingen willen uitvoeren.

5. Fleeky Lashlift Kit

Een geweldige blik binnen handbereik, voor elk budget. De set van Fleeky is één van de goedkoopste wimper lifting en lamination kits. Het product gaat dan ook niet lang mee, je kunt er 2 tot 4 behandelingen mee uitvoeren. Voor sommigen is dit voldoende. De set bevat lifting en lamination producten, twee paar siliconen oogpads, vier applicators en twee kammen.

Alle producten in de Fleeky Lashlift Kit zijn vegan en niet getest op dieren. De kit zit in een mooie roze doos, dus het is een geweldig cadeau.

6. Thuya lash lift kit

Een 2-in-1 kit klinkt interessant, niet? Het merk Thuya heeft een kit voor het lamineren en liften van wimpers en wenkbrauwen, twee verschillende behandelingen in één product. De set bestaat uit drie producten: permanent gel, neutralizer en een speciale lijm. Elke fles of tube bevat 15 ml. De set bevat ook een houten applicator en een paar siliconen oogpads, maar meer ook niet.

De fabrikant geeft aan dat de permanent gel en neutralizer gebruikt kunnen worden voor het liften en lamineren van de wenkbrauwen. Dankzij thioglycolzuur helpt de set snel je onhandelbare wenkbrauwen te temmen. Het is wel de vraag hoe lang de formules hun eigenschappen kunnen behouden, omdat ze niet in gescheiden zakjes zitten.

7. Elleebana Lash Lift: starter kit

De extreem uitgebreide Elleebana Lash Lift kit is een product dat opvalt. Je kunt er 15-60 behandelingen mee uitvoeren, wat het perfect maakt voor professionele schoonheidsspecialisten.

Zo’n groot aantal behandelingen is mogelijk doordat elk van de 15 paar zakjes tot 4 behandelingen mee gaat. De behandelingen moeten wel kort na elkaar uitgevoerd worden, het product is niet geschikt om open te bewaren. De kit zal dus eerder 15 dan 60 behandelingen mee gaan als je hem thuis gebruikt, omdat je dan maar één behandeling per keer kunt doen.

De Elleebana Lash Lift valt ook op vanwege de hoge prijs. Als je af en toe een behandeling doet, dan is deze kit misschien te duur.

Hoe lift je zelf de wimpers stap voor stap?

Het liften van je wimpers thuis is eenvoudiger dan je misschien denkt. Ja, niet veel mensen doen het meteen net zo goed als een professional. Maar, je bent vaardig genoeg om goede resultaten te bereiken zodat je niet meer naar een professional toe hoeft.

Voordat je begint is het belangrijk om je DIY kit klaar te hebben en ervoor te zorgen dat alle producten an accessoires makkelijk toegankelijk zijn. De eerste stap is het grondig reinigen van de wimpers, omdat de haren en oogleden restjes make-up en huidverzorgingsproducten kunnen bevatten. Om de wimpers effectief te reinigen wordt aangeraden een speciale wimper- en wenkbrauwshampoo te gebruiken, en een make-up remover die geen olie bevat. Hierdoor wordt de behandeling effectiever en zijn de wimpers goed voorbereid op de behandeling.

De volgende stap is het plaatsen van de siliconen oogpads, op de oogleden. De oogpads zijn meestal beschikbaar in 3 maten, kies de maat die het best bij de lengte van jouw wimpers (en het gewenste krultype) past. Als de oogpads te groot zijn, kun je ze meestal zelf op maat knippen. Je kunt ze hergebruiken, soms tot wel 100 behandelingen.

Breng het juiste hechtingsmiddel aan op de oogpads. Dit gaat het makkelijkst met een borstel, kam de gescheiden wimpers daarna voorzichtig op het oppervlak van de oogpad. Het is de moeite waard om hier de tijd voor te nemen en het nauwkeurig te doen. Daarna is het tijd voor het liften en lamineren van de wimpers. De wimpers worden met de rest van de producten behandeld. Elke kit voor thuis lamineren bevat twee of drie producten (de lijm niet meegerekend). Elk product moet nauwkeurig aangebracht worden en daarna voorzichtig verwijderd (met een nat wattenschijfje bijvoorbeeld). De fabrikant geeft meestal aan hoe lang de producten moeten inwerken.

Je bent nu bijna klaar. Verwijder de siliconen oogpads voorzichtig van de oogleden. Om het effect een boost te geven kun je nog voorzichtig, maar grondig, de wimpers borstelen. Na de behandeling heb je een prachtige krul, zijn de wimpers vanaf de wortel gelift en perfect verzorgd.