Cosmetica

Tijd om je wimpers thuis te liften met de Nanolash Lash Lift Kit!

Tijd om je wimpers thuis te liften met de Nanolash Lash Lift Kit

Perfect gelifte, lange en volumineuze wimpers zonder mascara? Dat is de droom van elke vrouw. De dagelijkse make-up routine kost veel tijd, vooral als je zwakke of rechte wimpers gebruikt. De Nanolash Lash Lift Kit kan de perfecte oplossing zijn – een set voor lash lift thuis.

Wat is een lash lift?

Wimpers zijn van nature meestal dun en zwak. Niet alle vrouwen hebben volumineuze wimpers en de meesten hebben een wimperkruller en enkele laagjes mascara nodig. Zelfs dan zijn ze niet verzekerd van prachtige wimpers.

Dan komt een lash lift kit goed van pas. De eenvoudige en veilige wimperbehandeling wordt uitgevoerd door een professionele wimperstyliste met veilige producten. De Nanolash Lash Lift Kit is echter gemaakt om het proces thuis uit te voeren. We kunnen het gebruiken om zelfs de dunste wimpers te verbeteren.

Nanolash Lash Lift Kit. Wat bevat de Lash Lift Kit?

Wimpers lamineren met de Nanolash kit is een eenvoudige en niet-invasieve manier om wimpers te verlengen en dikker te maken. De lash lift set bevat producten met de labels stap 1, stap 2 en stap 3. Dit zijn de preparaten die we gebruiken voor de behandeling om wimpers te lamineren. Ze worden geleverd in 0,5 mm zakjes en zijn genoeg voor ongeveer 10 behandelingen. De kit bevat ook:

  • Lash Lift Glue; een 5 ml lijm om de siliconen staafjes op de oogleden te plaatsen.
  • Siliconen staafjes; 3 paar in 3 maten.
  • Andere accessoires voor het uitvoeren van de lash lift behandeling.
Wimpers liften met de Nanolash Lash Lift Kit

Wat de behandeling betreft: lash lift is gemakkelijk thuis uit te voeren. Je hoeft alleen maar de instructies op de verpakking te volgen. Eerst moet je de wimpers reinigen en de siliconen staafjes op de oogleden plaatsen. Vervolgens breng je met het borsteltje de producten aan in de volgorde die in de bijsluiter staat aangegeven. Laat ze elk 7 tot 10 minuten zitten. Tot slot veeg je de wimpers af met een wattenschijfje en haal je de staafjes eraf. Je zult de effecten onmiddellijk zien en ze zullen ongeveer 8 weken aanhouden, afhankelijk van de oorspronkelijke staat van je wimpers.

Waarom is de Nanolash Lash Lift Kit de moeite waard?

Wimpers liften met de Nanolash Lash Lift Kit is een fantastische manier om te genieten van een resultaat dat een bezoek aan een schoonheidssalon evenaart, zonder veel geld uit te geven. Bovendien zijn de producten uit de Lash Lift Kit gebaseerd op natuurlijke stoffen die rijk zijn aan voedingsstoffen. Daarom combineert de behandeling een grondige wimperverzorging met een lash lift voor de beste resultaten.

De Nanolash Lash Lift Kit is een professionele lash lift set die zowel door ervaren wimperstylistes kan worden gebruikt als door alle vrouwen die thuis gemakkelijk de mooiste look willen verkrijgen.

De kit geeft een sensationeel effect, namelijk langere, dikkere wimpers die diep gevoed en glanzend zijn. Je legt je wimperkruller of mascara gewoon opzij. Wimpers liften met deze set bespaart je veel tijd en verbetert de conditie van je wimpers.

Nanolash Lash Lift Kit – Samenvatting

Wimpers liften thuis is een briljante manier om je niet langer minderwaardig te voelen vanwege zwakke, nauwelijks aanwezige wimpers. Deze lash kit is gemaakt voor elke vrouw, of ze nu weinig wimpers heeft of dikke wimpers die gedefinieerd moeten worden.

De Nanolash Lash Lift Kit bevat alle noodzakelijke producten voor het proces; de bijgeleverde formules zijn natuurlijk en veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken over de delicate huid rond de ogen.

Wimpers liften is niet-invasief en je hoeft je geen zorgen te maken dat je wimpers zwaar aanvoelen of dat haartjes aan elkaar plakken. Het verschil is direct na de behandeling zichtbaar. Er is nog iets geweldigs aan de Nanolash Lash Lift Kit: met slechts één set kun je maar liefst 10 behandelingen doen, en de resultaten van elk proces houden tot wel 8 weken aan. Wij geloven dat zo’n doeltreffend product het testen waard is.