Schoonheid

Lente huid regeneratie – waar te beginnen?

De lente is er bijna. Binnenkort doen we onze jassen, mutsen en sjaals in de kast en zoeken we jurken, strakke tops en korte rokjes. Maar voordat we dit doen moeten we ons voorbereiden op warmere daten en een wisseling van kleding. We hebben huidverzorging nodig.

lente 2016Huid met couperose heeft een speciale voorbereiding nodig op de lente. Waarom? Omdat zonnestralen de rode aderen verwijdt en de huid roder maakt. Je hebt een speciale crčme nodig die de wanden van bloedcellen versterkt of zonnebrand. De gekozen producten moeten rutine, vitamine C en PP bevatten. Een gebrek aan noodzakelijke cosmetica kan leiden tot slechtere huidcondities en uiteindelijk tot rosacea. Je kunt bij de schoonheidssalon vragen naar een laserbehandeling. Lichtpulsen zullen spinachtige aderen verwijderen en het hele gezicht verbeteren.

Voor de zon meer intens begint te schijnen moet je de gezichtshuid verzorgen. Microdermabrasie kan helpen, scrubben of een chemische peeling. Scrubs en microdermabrasie verwijderen dode huidcellen, verminderen rimpels en verkleuringen, terwijl een chemische peeling de epidermis regenereert. Dit soort behandelingen is goed voor mensen met een vette of gecombineerde huid met imperfecties. Als je last hebt van diepe of donkere littekens of vervelende acné kun je ook laserbehandeling proberen. Je moet echter onthouden dat een dergelijke procedure alleen door een speciaal getrainde schoonheidsspecialist kan worden gedaan met specialistische cosmetica.

Vergeet niet het decolleté. De huid moet steviger worden en de epidermis heeft peeling nodig. Een geweldige oplossing zou ook een intense hydratering zijn met droge lichaamsolie. Een zeer belangrijk onderdeel van de lichaamsverzorging is een massage met ijsklontjes die de bloedsomloop bevorderd. Masseer het decolleté met ijsklontjes in een ronddraaiende beweging en eindig in de hals. Vergeet de borsten niet; breng een verstevigend of hydraterend masker aan. Je kunt ook proberen de borstspieren te trainen.

Behandeling van de heupen verstevigd niet alleen, het kan ook helpen bij het verminderen van cellulitis en striae. Slechts een paar minuten massage met speciale cosmetica is genoeg om de huid mooi, flexibel en jonger te maken. Je kunt een speciale handschoen gebruiken of een spons met een grof oppervlak. Een chemische peeling schijnt de heupen ook slanker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *