Make-Up Schoonheid

Beste Wenkbrauwgels – De Top 5 Beste Producten

Wenkbrauwen definiëren met een wenkbrauwgel is vandaag de dag een ontzettend populaire methode van het stijlen van wenkbrauwen. Het perfecte product zal je wenkbrauwen de gewenste vorm geven en temt zelfs de meest onhandelbare haartjes, terwijl deze het ultieme volume toevoegt en eventuele gaatjes camoufleert. Het effect van geborstelde wenkbrauwen is nog nooit zo makkelijk te bereiken geweest!

top wenkbrauwgels

Welke wenkbrauwgel moet je kiezen als er zoveel producten beschikbaar zijn op de markt? Wij geven je een hint!

Hier zijn onze Top 5 beste wenkbrauwgels van alle tijden

Neem een kijkje bij onze top keuzes en kies het perfecte product om het effect van jouw dromen te krijgen.

1. Nanobrow Lamination Gel – wenkbrauwgel

nanobrow lamination gel

Vind jij het belangrijk om mooi gedefinieerde en gevormde wenkbrauwen te hebben? Nanobrow Lamination Gel is een echte schoonheidssensatie en onvervangbaar in makeup voor wenkbrauwen voor allerlei vrouwen over de hele wereld. Deze wenkbrauwgel is anders dan alle anderen, aangezien het een professioneel-uitziend gelamineerd effect achterlaat op de wenkbrauwen. De handige plastic, kegelvormige spoolie zorgt ervoor dat je wenkbrauwen mooi geborsteld zijn en gevormd zijn voor de hele dag. De Nanobrow wenkbrauwgel is een precies product dat lang blijft zitten. De formule is verrijkt met castor olie, waardoor de wenkbrauwen worden gehydrateerd, versterkt en beschermd worden tegen schade. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig uiterlijk, maar ook voor de juiste verzorging van je wenkbrauwen. Nanobrow Lamination Gel is gemaakt voor alle verschillende soorten wenkbrauwen – hierdoor kan jij je makeup doen als een professional!

De Nanobrow gel is beschikbaar in vier kleuren om je natuurlijke schoonheid naar boven te brengen: Transparant, Beige, Bruin en Zwart.

Behaal een natuurlijk-uitziend effect en geniet ervan tot wel 24 uur lang!

Meer informatie kan worden gevonden op de officiële website nanobrow.nl

2. ILIA Essential Brow Gel

Een lichte wenkbrauwgel waar je van zal houden al vanaf het eerste gebruik. Dit product maakt het ontzettend makkelijk om je wenkbrauwen te vormen, terwijl je tegelijkertijd hun weerstand verbetert en je een matte afwerking krijgt. De natuurlijke ingrediënten mixen goed met de lichte en crème-achtige formule. Je hoeft je geen zorgen te maken om stijve wenkbrauwhaartjes of klonters op je wenkbrauwen. De dubbelzijdige borstel met fijne borstelhaartjes zorgt ervoor dat jij voor je wenkbrauwen kunt zorgen als nooit tevoren. ILIA Essential Brow Gel is een vegan product en beschikbaar in drie kleuren: Blond, Medium Bruin en Donker Bruin.

Breng het aan op schone en droge wenkbrauwen zoals je het ook zou doen met normale mascara en voel je net een filmster!

3. Chanel Le Gel Sourcils

Deze wenkbrauwgel die je lang kunt dragen van Chanel is de favoriet van vele vrouwen. De elegante, zwarte verpakking trekt al vanaf de eerste blik je aandacht. De gel versterkt je makeup en zorgt voor een perfecte definitie van je wenkbrauwen. Het laat je wenkbrauwen voller lijken en met meer volume. Vergeet klonten – met Chanel Le Gel Sourcils hoef je geen rekening meer te houden met eventuele klonten! Het product is dermatologisch en oogheelkundig getest. Het irriteert niet en zorgt niet voor allergische reacties. De lichte, vloeibare textuur is vooral iets wat wij heel fijn vonden! Hoe vind jij het?

De Chanel wenkbrauwgel is beschikbaar in drie kleuren: Transparant, Blond en Bruin.

4. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Deze hoog gepigmenteerde wenkbrauwgel blijft tot wel 12 uur zitten. Het zorgt voor een goede dekking en heeft een formule die waterproof is. De speciale spoolie zorgt ervoor dat je jouw wenkbrauwen mooi kunt borstelen en deze hiermee de gewenste vorm kunt geven. Het aanbrengen van het product is ontzettend makkelijk voor iedereen. De formule van deze wenkbrauwgel is klontervrij en plakt geen wenkbrauwhaartjes samen. Daarnaast veroorzaakt het geen vegen en zorgt het voor een natuurlijke look.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – beschikbaar in de kleuren: Donker Bruin, Kastanjebruin, Ebbehout, Karamel, Graniet, Medium Bruin, Zacht Bruin, Taupe, Blond, Chocolade en As Bruin.

5. GIVENCHY Mister Brow Groom

Ben je op zoek naar een transparante wenkbrauwgel die je nooit teleur zal stellen? Mister Brow Groom temt en stijlt wenkbrauwen, waardoor ze hun begeerde volume en weerstand zullen krijgen. De formule droogt snel en plakt niet. De GIVENCHY wenkbrauwgel bevat vitamine B5 in de formule om de bogen van je wenkbrauwen te conditioneren. De borstel van het product is op de juiste manier gevormd, zodat je het makkelijk en handig kunt aanbrengen. Mister Brow Groom is een product dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het werkt fantastisch voor alle soorten wenkbrauwen die nog wat definitie en verdikking kunnen gebruiken. Gebruik het op zichzelf of in combinatie met andere wenkbrauw makeup die je goed vindt!

Hoe gebruik je wenkbrauwgel?

Vrouwen kiezen vaak voor wenkbrauwgel dankzij de ontzettend makkelijke applicatie, waardoor het opmaken van je wenkbrauwen een plezier wordt. Je hoeft alleen maar je gekozen product erbij te pakken en je wenkbrauwen omhoog te borstelen, zoals je dat ook zou doen bij het aanbrengen van normale mascara. That’s it!

Krijg de wenkbrauwen van je dromen in een handomdraai!