Cosmetica

The Mascara Volume is de nieuwste cosmetica van Sephora

Sephora 1The Mascara is de nieuwste cosmetica van Sephora en had zijn premičre aan het begin van dit jaar. De mascara in een elegant zwart doosjes nodigt uit om het te gebruiken. Sephora heeft daaraan bijgedragen door The Mascara neer te zetten als een perfect product voor vrouwen die lange, gesepareerde wimpers willen zonder klontjes. Wat is de realiteit?

Hoe ziet het eruit?

Sephora presenteerde hun nieuwste product nog niet zo lang geleden. The Mascara ziet er geweldig uit, net als alle nieuwe producten van Sephora. Zwarte, klassieke verpakking met zilveren letters en een vette ‘X’ en het logo van het merk aan de bovenkant geeft het product een luxe uitstraling. Geen wonder, want Sephora zorgt er altijd voor dat hun producten aan de top staan en zelfs de meest kritische gebruikers tevreden stellen.

Wat heeft het te bieden?

Als we de volledige naam van The Mascara weten is het duidelijk. “Volume, lengte & definitie”, ofwel indrukwekkend volume, maximale lengte en expressie. Een intense look al bij het aanbrengen en een expressieve contouring voor de ogen. Het is een oplossing voor vrouwen die een echt natuurlijk effect willen voor langere wimpers. De innovatieve formule van The Mascara van Sephora plakt de wimpers niet aan elkaar, laat geen klontjes achter en scheidt de wimpers perfect voor volume en intense kleur.

SephoraHoe werkt het?

The Mascara Volume, lengte en definitie is een combinatie van een multifunctioneel borsteltje en een formule verrijkt met hyaluronzuur. Ideale lengte, moeiteloos aanbrengen op de wimpers en meer volume zonder spinnenpoten te creëren zijn de voordelen van The Mascara. De innovatieve verpakking maakt het mogelijk om alleen de hoeveelheid product te gebruiken die je nodig hebt, wat het aanbrengen veel gemakkelijker maakt; net als het comfortabele borsteltje.

Wat zit erin?

Zoals eerder genoemd is hyaluronzuur niet het enige geheim van The Mascara van Sephora. De formule van de mascara werd verrijkt met nog twee ingrediënten – carnaubawas voor het aabrengen van meerdere lagen om volume op te bouwen, en Arabische gom voor het behoud en verlengen van het effect. Het geeft dikkere en langere wimpers, die meer expressie krijgen bij elke beweging van de applicator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *