Cosmetica

Papaya gezichtsmasker van Orientana – Verwijdert het verkleuringen?

De lente komt eraan, zonnige dagen, lange avonden en warme nachten. Ik besloot mijn huid voor te bereiden op deze gebeurtenis, zodat het er mooi en stralend uit zou zien. Hier ben ik dus met een nieuwe test van een product dat ik onlangs in handen kreeg, namelijk het Orientana masker om verkleuringen te verwijderen.

Orientana is mijn favoriete Poolse merk dat ecologische cosmetica maakt met natuurlijke ingrediënten. Het biologische crčme gezichtsmasker van Orientana bevat met innovatieve formule, natuurlijke samenstelling en geweldige effecten, waarmee ik vooral na de winter mijn huid wil voorbereiden op warmere dagen.

Orientana 1Innovatieve formule

Het crčme gezichtsmasker met papaya van Orientana is een zeer lichte gezichtsgel da teen subtiele perzikkleur heeft, doorzichtig en bijna transparent. Het zit in een standaard plastic potje met oranje opdruk. Papaya is een voedend product dat gecombineerd is met de eigenschappen van een gezichtsmasker (intense voeding) en een gezichtscrčme (snelle absorptie). Het masker heeft geen echte geur – het kan worden omschreven als zoet en nauwelijks merkbaar. Over dit masker kan ik nog drie dingen zeggen – zeer efficiënt, gemakkelijk aan te brengen en niet vet. Een groot voordeel is dat papaya maskers van Orientana niet afgespoeld hoeven te worden, wat ze anders maakt dan andere maskers en het gebruik van dit product veel prettiger maakt.

Actieve ingrediënten

Erg prettig was de samenstelling. Het crčme gezichtsmasker van Orientana is vooral gebaseerd op extracten van gefermenteerde papaya vruchten verrijkt met Tibetaanse haver extract. Daarnaast vinden we ook natuurlijke disachariden van zee-algen, wonderolie en jojoba was. Maar terug naar de twee meest belangrijke ingrediënten, het is de moeite waard op hun eigenschappen te noemen. Payapa is rijk in vitamine C en E, foliumzuur, mineralen (magnesium, kalium en zink) en antuurlijke antioxidanten (luteďne, lycopeen, arginine). Echter, Tibetaanse haver bevat gluten en polypeptiden.

Complexe eigenschappen

Orientana prijst het crčme gezichtsmasker met papaya aan als oplossing voor een probleem met verkleuringen – het product moet zichtbare veranderingen in de huid verwijderen, verkleuringen minder zichtbaar maken, sproeten oplichten en een egalere teint geven door de normalisatie van melatonine niveaus in de huid. Het werkt echt. Ik zag dat mijn gezicht een egalere teint kreeg waar ik op had gerekend. Wat betreft het masker is dat niet het enige wat het doet. Het crčme gezichtsmasker van Orientana hydrateert, reinigt, verzacht en maakt de huid elastisch (kleine rimpels verdwijnen na regelmatig gebruik). Het gezicht krijgt een gezonde uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *