Schoonheid

Hoe ziet mijn dagelijkse gezichtsverzorging eruit?

Onlangs hebben veel van jullie me gevraagd hoe mijn dagelijkse gezichtsverzorging eruit ziet. Ik moet toegeven dat het niet speciaal is. Ik gebruik geen dure cosmetica van wereldberoemde merken (met een paar uitzonderingen), omdat ik de voorkeur geeft aan natuurlijke en ecologische opties voor mijn gezicht. Laten we beginnen!

Ik sta vrij vroeg op, dat is waarom mijn huid wat energie nodig heeft om wakker te worden. Waarschijnlijk zijn velen van jullie verbaasd over wat ze zullen lezen. Ik pas een cosmetica regel toe waarbij ik mijn gezicht in de ochtend niet was en geen tonic of scrub gebruik. Ik denk dat de huid in de ochtend het mooist is, het meest fris, en geen reiniging nodig heeft. Dat is waarom ik gelijk na het opstaan Orientana tonic met gember en limoengras gebruik. Gember warmt op en geeft de bloedsomloop een boost en limoengras verlicht verkleuringen. Daarnaast ruikt het ook geweldig! Wat komt hierna? Daarna is het tijd voor make-up. Ik gebruik serieus geen crčmes, make-up basis of andere soortgelijke producten.

gezichtsverzorgingIk begin mijn make-up met Pharmaceris hydraterende foundation in een natuurlijke kleur. Deze foundation is geweldig, want het maakt de teint glad en verzorgd. Het beste is dat het SPF20 bevat, precies goed voor winter en herfst dagen. Wanneer de zomer komt kies ik een foundation met een hoger filter of gebruik ik een extra crčme met een hogere factor. (ik had ooit zonnebrand van Avene, maar ik gebruik liever cosmetica van een lijn). Het poeder dat ik gebruik ken je waarschijnlijk heel goed. Het is de matte poeder Lily Lolo. Ik gebruik hier een klein beetje van, omdat ik geen sterke mattering nodig heb en geen problemen heb met een glimmende huid. Ik houd niet van meerdere lagen aanbrengen: concealers, bronzers etc. Ik heb alleen een heel lichte en natuurlijke blusher. Op de lippen gebruik ik alleen lippenbalsem, ook in de zomer. Ik gebruik bijna geen oogschaduw. Ik maar mijn oogmake-up groter voor gelegenheden of avondjes uit: een bruiloft, feestje, naar de bioscoop. Voor dagelijkse make-up gebruik ik kleurloze mascara van Miss Sporty. Gedurende de dag, maar heel zelden, gebruik ik een glim-verwijderende tissue. Daarna poeder ik mijn huid.

Is Avonds is het tijd om de make-up te verwijderen. Voor deze cosmetica heb ik ook geen hoge verwachtingen. Voor het verwijderen van make-up en wassen van mijn gezicht gebruik ik Cetaphil, wat geweldig is: het hydrateert, kalmeert irritaties en verzorgt een gevoelige en acné huid. Ik koop het bij mijn drogist voor 19-20 euro. (Voor wie alles wil weten, mijn douchegel en bodylotion zijn van Nivea) Op mijn gewassen gezicht doe ik Johnson’s Baby aloë baby olie. Dan ga ik slapen 🙂

Dat is het waar het mijn gezicht aangaat. Ik ben benieuwd wat voor cosmetica jullie gebruiken. Schrijf me en succes dames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *