Make-Up

Blush palet Gwen Stefani en Urban Decay

Wanneer een ontwerper of filmster cosmetica gaat maken kunnen we iets bijzonders en interessants verwachten. Dat is wat nu is gebeurt. De zeer beroemde zangeres Gwen Stefani en het merk Urban Decay hebben samen een lijn van kleurrijke cosmetica ontwikkeld, UD Gwen Stefani. We vinden er onder andere het Gwen Stefani Blush Palet.

Gwen Stefani 1De Gwen Stefani blushers zitten in een rechthoekig palet met een spiegel. Het is een geweldige oplossing voor vrouwen die hun make-up willen bijwerken terwijl ze onderweg zijn. In het palet vind je cosmetica in zes kleuren voor elke gezichtscontour. De kleuren zijn: Cherry (ligt satijn roze), Easy (donker roze met gouden pigmenten), Angel (nude met een subtiele glans), Lo-Fi (warm mat bruin), Hush (licht roze met gouden pigment) en OC (roze-perzik kleur).

Gwen Stefani Blush Palette van Urban Decay houdt tot wel acht uur, vlekt niet en past bij elke teint. De blushers hebben een crčmige samenstelling, wat het gemakkelijk maakt om aan te brengen en een natuurlijk effect garandeerd. Ze moeten worden aangebracht met een brede, rode kwast met zachte haren. Een klein beetje product is genoeg om een mooie make-up en gezichtscontour te maken. De blusher moet direct op de jukbeenderen of net eronder worden aangebracht. Het is afhankelijk van de vorm van het gezicht en het gewenste effect. De cosmetica kan ook als oogschaduw worden gebruikt.

De look van het product en de kleuren passen bij de smaak van Gwen Stefani. De zangeres houdt van de combinatie van zwart en wit, maar ook van gouden accenten. Deze kleur kunnen we terugvinden in haar muziekvideo’s; en hetzelfde bij het ontwerp van het blusher palet. Daarnaast passen de kleuren bij het karakter van de zangeres. Dat is waarom UD Gwen Stefani ook cosmetica in de kleuren rood, roze en bruin bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *