Make-Up

Juicy Shaker van Lancôme – Schud, draai en breng aan

Het lijkt onmogelijk om nog iets nieuws te verzinnen op het gebied van lipgloss. We hebben echter vaak geleerd dat de fantasie van fabrikanten geen grenzen heeft en ze een simpel product een nieuwe look kunnen geven. Dat is het geval met de nieuwste lipgloss Juicy Shaker van Lancôme. Wat is hier zo verrassend aan?

Tweefasen lip olie

Het klinkt een beetje raar, omdat lip olie meestal bedoeld is voor verzorging en hydratatie van de gevoelige lip huid. Lancôme gaat wat verder en presenteert Juicy Shaker – zeer gepigmenteerde lipgloss met een tweefasen formule. Wat is het fenomeen hierachter? In een handige verpakking (die lijkt op een miniatuur drankjes shaker) zit het pigment van de gekozen kleur en verzorgende olie. Beide ingrediënten worden gemengd als we het flesje schudden. Dat is waar de slogan van deze lijn vandaan kwam: schud, draai en word verliefd.

Juicy ShakerSchudden voor intense kleur

Wat Juicy Shaker vrij uniek maakt is de tweefasen formule met pigment en olie. Het is een vrij ongewone combinatie voor lip make-up cosmetica. Juicy Shaker is een innovatieve lipgloss, die verwend met smaak, geur en kleur, maar ook met onzichtbare make-up techniek en een origineel gevormde applicator. Juicy Shaker is beschikbaar in zeven sappige en fruitige kleuren. De sponzige applicator heeft een kegelvorm en maakt het mogelijk de kleurintensiteit aan te passen op de wensen, zodat de lippen zacht en satijnachtig worden zonder te plakken.

Nieuwe beweging in lip make-up

Lancôme introduceert dapper een nieuwe beweging in lip make-up. Het is niet genoeg om alleen wat kleur op de lippen te smeren met een applicator. Vanaf nu zullen vrouwen Juicy Shaker gebruiken, en dat betekent, schudden, aanbrengen en een geweldig effect krijgen. Het merk beschrijft hun product als een lipgloss 3.0 – een nieuwe generatie lip make-up cosmetica, wat terug gaat naar twee legendarische producten van het merk: Shaker lipgloss ontwikkeld door de oprichter van Lancôme en de iconische Juicy Tubes lipgloss van het begin van het nieuwe millennium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *