Cosmetica

Va Va Voom Volume Mascara van Physicians Formula

Mascara is een van die dingen die onvervangbaar zijn. Het is vooral handig als je geen tijd hebt voor volledige oogmake-up. Mascara aanbrengen op je wimpers kan je look enorm veranderen, het kan ervoor zorgen dat je je mooi en speciaal voelt. En dat allemaal dankzij Physicians Formula Va Va Voom Volume Mascara.

Physicians Formula 1Va Va Voom Volume Mascara van Physician Formula blijft volgens de fabrikant 24 uur zitten. Eerlijk gezegd draagt niemand het zo lang. En welke vrouw houdt zo lang mascara op haar wimpers? Wat belooft de fabrikant nog meer? Physicians Formula mascara krult en verhoogt het volume. Die eigenschappen zijn gemakkelijk te geloven, zeker als we weten hoe we het borsteltje moeten gebruiken. De borstel heeft dicht bij elkaar staande haren, die naar het eind toe smaller worden en langer zijn in het midden van de applicator. Hoe moet een dergelijk borsteltje gebruikt worden? Het moet in lijn met het ooglid zijn en dan begin je aan de wortel en eindig je aan het uiteinde van de wimpers. Met de top van het borsteltje kun je de onderste wimpers behandelen. Als je volume en lengte wilt breng je een tweede laag aan nadat de eerste is opgedroogd.

Physician Formula Va Va Voom Volume Mascara verschillende natuurlijke ingrediënten. Onder andere zijn daar ijzeroxide en cacao poeder. Je vindt geen hypoallergene onderdelen, zoals parabenen of gluten; er is wel een geurtje. Aast is Physicians Formula klinisch getests het kan worden gebruikt door mensen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen.

Wat we uitzonderlijk vonden aan de Va Va Voom Volume Mascara van Physicians Formula is de verpakking. De cosmetica heeft een rood flesje met een decoratie die op kant lijkt. Net onder de bovenkant zit een strik met een zilver schoentje eraan bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *