hide Make-Up

Nanobrow Eyebrow Pencil – het meest precieze potlood voor fans van mooie wenkbrauwen

wenkbrauwpotlood

Heb je het idee dat je wenkbrauwen niet alleen een beetje extra kleur, maar ook wat meer definitie kunnen gebruiken? Zijn er open plekjes en vlekjes zichtbaar of is de vorm van je wenkbrauwen wat onregelmatig? Geen zorgen, wij hebben de oplossing: het Nanobrow Eyebrow Pencil. Ga ervoor en gebruik ‘m voor je wenkbrauwmake-up om jouw natuurlijke uitstraling te accentueren. Het Nanobrow Eyebrow Pencil is een iconisch potlood voor precieze wenkbrauwmake-up met een ultradunne punt. Onmisbaar in je make-uptas!

Nanobrow Eyebrow Pencil – het aanschaffen waard?

Het Nanobrow Eyebrow Pencil is een uniek professioneel wenkbrauwpotlood. Het puntje van dit potlood is perfect dun en stevig, waardoor een precieze styling mogelijk is. Het product blijft lang zitten en is bovenal gemakkelijk in het gebruik. Je zult versteld staan van de ongelooflijk gepigmenteerde tinten. Het is een echte hit en een persoonlijke favoriet onder de werkneemsters op ons kantoor! Dit potlood is de perfecte manier om gemakkelijk vlekkeloze maar natuurlijk uitziende wenkbrauwen aan te brengen. Je omlijnt eenvoudig de wenkbrauwboog om de vorm gelijkmatig te maken, zodat je wenkbrauwen er altijd fantastisch uitzien.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Eyebrow Pencil – vorm je wenkbrauwen zoals jij ze wilt

Perfecte, gelijkmatige wenkbrauwen zijn de droom van elke vrouw, maar niet veel van ons zijn hier van nature mee gezegend. Gelukkig zijn er allerlei fijne cosmetica beschikbaar, waaronder het Nanobrow Eyebrow Pencil. Dit potlood pakt elk probleem in een oogwenk aan – ongelijke vorm, vlekjes en open plekjes, lichte en bijna onzichtbare haartjes, you name it. Het is perfect voor het creëeren van ‘fluffy brows’ en definieert de onderste en bovenste rand van de wenkbrauwen, vult ze in met kleur en benadrukt de uitstraling van je blik. Daarnaast is het gemakkelijk in gebruik, zacht en goed gepigmenteerd.

Je camoufleert gemakkelijk alle open plekjes in je wenkbrauwen met dit product! Je zal versteld staan van hoe makkelijk het is om aan te brengen en individuele lijntjes te creëeren die haartjes nabootsen. Nanobrow Eyebrow Pencil blijft lang zitten: het vervaagt niet en loopt niet uit gedurende de dag – je make-up blijft van ’s morgens tot ’s avonds perfect zitten.

Nanobrow Eyebrow Pencil – voordelen

  • kleurt en vult wenkbrauwen in met natuurlijke pigmenten,
  • trekt precieze, dunne lijntjes,
  • helpt om extra ‘haartjes’ te tekenen en open plekjes in te vullen,
  • omlijnt je wenkbrauwen perfect,
  • mooie natuurlijke tinten,
  • verfijnd en precies, blijft lang zitten.
wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwmake-up met het Nanobrow Eyebrow Pencil

Het Nanobrow Eyebrow Pencil is uitgerust met een verfijnde, precieze punt die precies stevig genoeg is voor perfecte wenkbrauwmake-up. Je creëert moeiteloos een mooie wenkbrauwcontour en vult deze gemakkelijk met kleur. Het is eenvoudig: omlijn eerst de wenkbrauwen met het potlood. Begin bij de onderste rand en accentueer vervolgens de bovenste rand lichtjes. Vul hierna de vorm in met kleur. Borstel het overtollige product weg en voilà!

Nanobrow Eyebrow Pencil – waar vind ik ‘m?

Je hoeft je huis niet uit om een Nanobrow Eyebrow Pencil aan te schaffen. Liefhebbers van online winkelen zullen blij zijn om te horen dat dit potlood in een handomdraai van jou kan zijn: je hoeft alleen maar naar www.nanobrow.nl te gaan en de kleur te kiezen die het beste bij jou past!