Schoonheid

Een ranglijst van de top 7 valse wimpertrosjes voor thuisgebruik

De zoektocht naar de perfect ogende, natuurlijke wimperwaaier lijkt eindeloos. Vrouwen proberen verschillende producten en behandelingen om het effect te bereiken waar ze altijd al van gedroomd hebben. Bij natuurlijke wimpers is het echter zo dat ze na 3 maanden plaats moeten maken voor nieuwe. Wimpertrosjes voor thuisgebruik lijken dus de beste manier om de wimpers dikker te maken!

De voordelen van doe-het-zelf wimperextensions – ze zorgen ervoor dat je je doel kunt bereiken!

De beautymarkt evolueert voortdurend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vrouwen alle nieuwe trends en releases met veel interesse en aandacht volgen. Het verschijnen van wimpertrosjes voor bij het aanbrengen zorgde zeker voor wat interesse. Doe-het-zelf wimperextensions? Dankzij de valse wimpertrosjes is het niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk!

Dit product wordt beschouwd als een ware revolutie op het gebied van wimperstyling. Het zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten spectaculaire resultaten behaalt.

Meer beautymerken hebben hun producten op de markt gebracht. Ze overtreffen zichzelf met ideeën over hoe ze de aandacht van vrouwen kunnen trekken. De marketinginspanningen zijn uitgebreid. Daarom vragen vrouwen zich steeds vaker af welke wimpertrosjes eigenlijk aandacht verdienen.

Daarom bevat deze ranglijst producten van verschillende merken. Al deze wimpertrosjes zijn ontworpen om thuis zelf aan te brengen. Ze worden ook allemaal verondersteld een snelle, eenvoudige en duurzame toepassing te garanderen.

Toch zie je wel wat verschillen tussen specifieke set om wimperextensions thuis aan te brengen. Het zijn de details die bepalen of de toepassing inderdaad gemakkelijk en aangenaam zal zijn, of dat het wat meer problemen zal opleveren.

Wimpertrosjes voor thuis – welke producten springen eruit?

De keuze van wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing kan voor de meeste vrouwen behoorlijk problematisch zijn. Lokale en online schoonheidswinkels staan vol met producten van verschillende merken. Ze lijken allemaal verleidelijk om te proberen.

Je moet er wel rekening mee houden dat de beloften van veel fabrikanten vaak niet worden bevestigd door de werkelijkheid. Daarom zijn we hier met onze suggesties die aan je verwachtingen kunnen voldoen!

1. Nanolash wimpertrosjes – Doe-het-zelf wimperextensions 

DIY Wimperextensions voor thuisgebruik - Starterset

De ranglijst begint met de sterkste kandidaat. Zonder de minste twijfel moeten dit DIY Lash Extensions van Nanolash zijn. Het merk is toonaangevend met een verscheidenheid aan producten voor de styling en verzorging van wimpers.

Nanolash heeft onlangs DIY Lash Extensions voor thuis op de markt gebracht. Het product werd meteen zeer positief ontvangen door vrouwen. Bovendien delen dames er graag positieve reviews over online.

Doe-het-zelf wimperextensions worden geleverd in een set of een losse verpakking. Het doosje bevat 36 wimpertrosjes. Gemiddeld vereist één toepassing het gebruik van 4 trosjes. Het resultaat is dat je met één doosje 4 wimper looks kunt creëren, of veel meer als je besluit de wimpers opnieuw te gebruiken – talloze reviews geven aan dat Nanolash wimpertrosjes herbruikbaar zijn.

Er is ook een enorme variëteit aan wimpertrosjes om uit te kiezen. Elk doosje bevat wimpers in 3 lengtes: 10, 12 en 14 mm. Je kunt ook kiezen uit 8 stijlen. Je kunt wel raden dat dit onbeperkte mogelijkheden biedt voor het stylen van wimpers. DIY Lash Extensions werken goed voor zowel Russian Volume wimpers maar ook als zachte wimperextensions voor dagelijks gebruik.

Doe-het-zelf wimperextensions worden geleverd in een stijlvol, opvallend doosje, dat ze beschermt tegen beschadiging tijdens transport en waarin je ze handig kunt opbergen.

Het is de moeite waard om te weten dat er ook een complete wimperextensions set te koop is. Het omvat – naast de wimpertrosjes:

  • Nanolash bindmiddel – dit wordt gebruikt om de trosjes te lijmen en wordt kleverig in slechts 30-60 seconden;
  • Nanolash dichtingsmiddel – dit helpt bij het verwijderen van de kleverige laag die het bindmiddel achterlaat;
  • wimper pincet – gemaakt van roestvrij staal;
  • een remover – hiermee kun je de wimpertrosjes zonder problemen verwijderen.

Doe-het-zelf wimperextension is een premium product. Deze zachte en lichte wimpertrosjes passen perfect bij de natuurlijke wimpers. Mensen met gevoelige ogen kunnen er ook baat bij hebben! De valse wimpertrosjes voor thuisgebruik van Nanolash veroorzaken geen irritatie of allergische reacties. Ze passen perfect bij het oog en doe je volledige blik schitteren. Het aanbrengen duurt 10 minuten en het effect houdt tot 5 dagen aan, wat er ook gebeurt.

Gezien de bovenstaande voordelen is het geen wonder dat DIY Lash Extensions de eerste plaats in onze ranglijst verdiende!

2. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes is een merk dat het ook voor vrouwen makkelijker wil maken om een fan van volle wimpers te krijgen. Desondanks verdienen de wimpertrosjes van Amor Lashes het niet om leider van deze ranglijst genoemd te worden.

Het blijkt dat het aanbrengen van deze wimpertrosjes iets lastiger kan zijn dan bij Nanolash wimpertrosjes. Dit komt door het ontwerp van het bindmiddel die wordt geleverd met een niet erg precieze applicator. Dit kan problemen veroorzaken bij de toepassing. Het is algemeen bekend dat ongelijk aangebracht bindmiddel het vrijwel onmogelijk maken om de valse wimpers goed aan te brengen.

Ondanks deze nadelen kan de Amor Lashes QuickLash Starter Kit de interesse wekken. De kit bevat C gekrulde wimpertrosjes in 3 lengtes om uit te kiezen. Daarnaast bevat de set ook de nodige accessoires.

De fabrikant verklaart dat de effecten van één enkele toepassing tot 5 dagen aanhouden. Dit hangt echter grotendeels af van de juiste toepassing. Aangezien vrouwen hier problemen mee kunnen ondervinden, kan worden aangenomen dat deze wimpertrosjes bedoeld zijn voor vrouwen die al enige ervaring hebben.

3. Lila St Intro Starter Kit

De Lilac St Intro Starter Kit wimpertrosjes zijn de volgende op de lijst. Dit is een vrij klassieke en basisset voor beginners. Hiermee kun je in vrij korte tijd je eigen wimperextensions doen.

De fabrikant geeft aan dat het ongeveer 15 minuten duurt om deze kant-en-klare wimpertrosjes aan te brengen. Het is echter noodzakelijk om de wimpers goed voor te bereiden. Idealiter krul je ze eerst met een wimperkruller en smeer je ze daarna lichtjes in met mascara. Helaas hebben de wimpertrosjes van Lilac St, in tegenstelling tot die van Nanolash, vrij dikke haartjes. Ze zorgen voor een WOW-effect, maar ze mengen zich met je natuurlijke wimpers kan wat moeilijker zijn.

Lilac St Intro Starter Kit bevat wimpertrosjes in 5 lengtes – van 8 tot 18 mm. Maar niet alle stijlen hebben dezelfde lengte. Sommige soorten zijn er maar in 2 lengtes, zoals 10 en 12 mm. Dit kan op zijn beurt je mogelijkheden om je wimper looks aan te passen enigszins beperken.

De valse wimpers van Lilac St zijn duurzaam. Ze gaan ongeveer 4 dagen mee. Het kost echter wel wat tijd om ze goed te verzorgen. Er is ook geen duidelijke informatie over of ze herbruikbaar zijn – de meningen van de beoordelaars zijn hierover sterk verdeeld.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

De volgende plaats in deze tabel is voor de Invisi-Lash Kit wimpers van TATTI. Deze wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing thuis zijn licht en zacht. Deze trosjes zijn verkrijgbaar in drie lengtes. Naast de valse wimpers bevat de set ook de nodige accessoires voor het aanbrengen. Beoordelaars wijzen er echter op dat de bijgeleverde applicator niet de beste vorm heeft. Dit kan het aanbrengen van de wimpers bemoeilijken.

De fabrikant garandeert dat de wimpers in slechts 10 minuten kunnen worden aangebracht. De effecten van één enkele toepassing worden verondersteld enkele dagen aan te houden. In het geval van de DIY Lash Extensions kun je de wimpers tot wel 5 dagen dragen. Helaas geeft de Invisi-Lash Kit van TATTI hier geen duidelijk antwoord op.

Sommige gebruikers wijzen er ook op dat ze de set in minder dan perfecte staat hebben ontvangen. Helaas heeft de Invisi-Lash Kit van TATTI geen kwaliteitsverpakking zoals de wimpertrosjes van Nanolash. De slechte kwaliteit van de verpakking maakt het ook moeilijk om de trosjes te bewaren nadat je ze hebt geopend.

5. Lashify Starter Kit

Vervolgens hebben we de wimpers uit de Lashify Starter Kit. Deze wimpertrosjes voor thuisgebruik onderscheiden zich door hun zachtheid en lichtgewicht. Net als in voorgaande gevallen kun je kiezen uit verschillende stijlen en lengtes.

Lashify Starter Kit wordt geleverd met de rest van de accessoires voor eenvoudige doe-het-zelf wimperextensions. De fabrikant geeft aan dat het aanbrengen in 10 minuten kan worden gedaan. Gebruikers bevestigen dit echter niet in hun reviews. Ze geven aan dat de eerste poging om de trosjes toe te passen niet zo eenvoudig was. Het is de moeite waard om op te merken dat dergelijke reviews niet verschenen in het geval van de wimpertrosjes van Nanolash. Dit is in de praktijk heel belangrijk, omdat de set van Lashify het duurste product van dit soort op de beautymarkt is en de verpakking slechts 10 wimpertrosjes bevat. Dit betekent dat als de eerste toepassing mislukt, je een nieuwe navulverpakking moet bestellen om het opnieuw te proberen. Het is niet goedkoop en bevat ook maar 10 trosjes.

De duurzaamheid zelf laat ook te wensen over. De fabrikant beschrijft het als “enkele dagen”. Het is dus niet duidelijk of ze 2, 3 of misschien 5 dagen zullen duren. Je moet er ook op letten om de trosjes niet bloot te stellen aan mechanische schade. Een levensduur van een paar dagen voor de prijs van semipermanente wimperextensions in een schoonheidssalon is hier nauwelijks een gunstig aspect.

6. The KISS Falscara Starter Kit

KiSS Falscara Starter Kit biedt valse wimpers die net iets anders zijn dan alle anderen. Ze zijn dun en zo fijn als een veertje. Dit betekent op zijn beurt dat ze er natuurlijk uitzien, maar dat ze erg gevoelig kunnen zijn voor schade. Je moet ze heel voorzichtig behandelen. 

Wimpertrosjes van het merk KISS kunnen in slechts 10 minuten worden aangebracht. Gebruikers lijken deze bewering te bevestigen. Er zijn echter enkele opmerkingen over de geclaimde duurzaamheid. De fabrikant beweert dat de wimpers uit de KISS Falscara Starter Kit tot wel 5 dagen meegaan. In de reviews geven gebruikers echter duidelijk aan dat hun wimper look bij sommigen al na 2 dagen minder esthetisch werd.

De trosjes voor thuisgebruik zijn er in verschillende maten en stijlen om uit te kiezen. Met de valse wimpers van KISS kun je dus elke gewenste wimper look creëren. Je kunt ze gebruiken om Russian Volume wimpers te creëren, maar ook zachte wimperextensions voor dagelijks gebruik. Maar in tegenstelling tot Nanolash wimpertrosjes is de duurzaamheid van dit product nogal twijfelachtig.

Je moet ook weten dat de wimpertrosjes van dit merk elke avond moeten worden ingesmeerd met een apart verkrijgbare overnighter om de duurzaamheid te verlengen. De formule daarentegen maakt de trosjes ongeschikt voor hergebruik als ze eenmaal zijn verwijderd.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit biedt wimpertrosjes die je thuis kunt aanbrengen en die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en stijlen.

Deze wimpers kunnen in 15 minuten worden aangebracht. Dit is iets langer dan bijvoorbeeld de DIY Lash Extensions van Nanolash. Bovendien meldden sommige gebruikers problemen met de vorm van de applicator in de set. De punt lijkt niet ontworpen te zijn voor dunne en fijne wimpers.

Toch is de Glamnetic wimperextension set de moeite waard. Met deze valse wimpers kun je elke stijl creëren die je maar wilt. Ze zijn vrij dun, dus dames moeten misschien wat meer wimpertrosjes gebruiken per toepassing.

Helaas geeft de fabrikant niet duidelijk aan hoe lang ze blijven zitten. Er wordt alleen benadrukt dat de Glamnetic Lash Extensions Kit wimpertrosjes meerdere dagen gedragen kunnen worden. In het geval van Nanolash wimpers was dit 5 dagen of zelfs meer. Hier moet je echter een beetje experimenteren. Dit is zeker een van de grootste nadelen.

Doe-het-zelf wimperextensions – wat hebben we geleerd van de ranglijst?

De bovenstaande ranglijst is een compilatie van 7 producten voor eenvoudige doe-het-zelf wimperextensions thuis. Het bevat een selectie van handig aan te brengen wimpertrosjes, die verschillen in kleine details.

Doe-het-zelf wimperextensions van Nanolash zijn de leider op dit gebied. Deze wimpertrosjes onderscheiden zich duidelijk van de concurrentie. Je kan je wimpers stylen zoals jij dat wenst.

Dames moeten zich bij het maken van hun uiteindelijke keuze vooral laten leiden door hun eigen behoeften en voorkeuren. Op deze manier kun je de wimper look creëren waar je het meest van droomt.